CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: [Info+Foto]Jeansi la moda pentru inceputul de an scolar! Mier Aug 26, 2009 11:23 pm | |
| Toamna asta sunt inca in tendinte skinny jeans, albastri, gri, negri sau chiar mov. Noutatea absoluta a acestui sezon este, insa, faptul ca designerii si modelele promoveaza blugii suflecati, care pun in valoare gleznele finute. Daca nu te poti mandri cu gleznele tale, din motive obiective, atunci e mai bine sa te prefaci ca nici nu ai auzit de trendul acesta. Jeansii evazati sau largi sunt si ei in voga, purtati cu esarfe si sacouri cambrate. Atentie: curelele trebuie sa fie neaparat vesel colorate si nu foarte groase! | |
|
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: [Info+Foto]Jeansi la moda pentru inceputul de an scolar! Mier Sept 02, 2009 4:44 am | |
| mie imi plac blugii suflecati dar nu sa imi arat gleznele | |
|
LittLe`_DeVil:x StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 28 Localizare : Alba Iulia:):x Joburi/Distractii : ahm...bitzaaa:x MoOd : :-??schimbatoare:-<
| Subiect: Re: [Info+Foto]Jeansi la moda pentru inceputul de an scolar! Vin Sept 18, 2009 1:55 am | |
| Blugii sunt preferatii mei<3 Mai ales cei gri,am 2 perechi:unii simpli si unii patati cu negru:x | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [Info+Foto]Jeansi la moda pentru inceputul de an scolar! | |
| |
|