| ~Mama mea~ | |
|
+3✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs Ankh ChocoღGirl 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: ~Mama mea~ Dum Aug 23, 2009 3:46 am | |
| Cum va intelegeti cu mama voastra?Se spune ca e cea mai buna prietena a noastra.... | |
|
| |
Ankh StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Nu ai vrea sa stii XD Joburi/Distractii : Sa vegetez MoOd : Calm =3
| Subiect: Re: ~Mama mea~ Mar Aug 25, 2009 5:37 pm | |
| Ii spun totul mamei ...cu ea ma inteleg cel mai bine Vorbesc foarte deschis cu ea si m-am invatat sa vorbesc asa..de asta mai toata lumea imi zice ca sunt nesimtita -_-" Ma rog..si injur de fata cu mama XDDD si e si foarte comica.. Ma simt norocoasa ca o am... ^__^ | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: ~Mama mea~ Mar Aug 25, 2009 6:36 pm | |
| eu nu i-am zis ca am avut prieten ..... :af sdg: :dsfret:
dar in rest i-am zis tot | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: ~Mama mea~ Mar Aug 25, 2009 7:24 pm | |
| | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: ~Mama mea~ Mier Aug 26, 2009 3:01 am | |
| eu ii zic tot mamei mele am foarte mare incredere in ea | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: ~Mama mea~ Vin Aug 28, 2009 2:51 am | |
| ma inteleg bine cu ea,nu foarte bine fiindca oh f***in jesus are niste idei atat de demodate de te da pe spate in rest pot vorbi orice cu ea.. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: ~Mama mea~ Vin Aug 28, 2009 2:52 am | |
| maik-mea ii super frumoasa eu i-as da 30 de ani si super draguta....dar nu vorbesc cu ea despre orice | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: ~Mama mea~ Mier Sept 02, 2009 4:23 am | |
| pai mama la anumite lucruri reactioneaza ciudat dar pana la urma intelege are gusturi bune ,dar e prea clasica ,oricum sa obisnuit cu mine asa cum sunt si daca imi place ceva imi cumpara | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: ~Mama mea~ Joi Sept 03, 2009 7:23 pm | |
| ma inteleg bine cu mama dor ca este foarte demodata | |
|
| |
| Subiect: Re: ~Mama mea~ Vin Sept 04, 2009 12:34 am | |
| la mn nu...uneori poarta fuste prea scurte si ii zic: mama dar tu esti batrana la varsta asta fuste scurte??? asta imi place la ea ca poarta haine faine | |
|
| |
candy girl StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : Arad Joburi/Distractii : - MoOd : in love
| Subiect: Re: ~Mama mea~ Mar Sept 08, 2009 4:17 am | |
| si cu mama ma inteleg bine,doar ca cu ea ma cert mai des ca si cu tata.La mama imi place ca pot sa vorbesc cu ea despre baieti cu tata mai greu asa am patit intro seara cand am venit cu un prieten de la antrenamente. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~Mama mea~ | |
| |
|
| |
| ~Mama mea~ | |
|