| ~Bunica mea~ | |
|
+3Ankh ✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs ChocoღGirl 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: ~Bunica mea~ Dum Aug 23, 2009 3:46 am | |
| cum va intelegeti cu bunica voastra? | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| |
| |
Ankh StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Nu ai vrea sa stii XD Joburi/Distractii : Sa vegetez MoOd : Calm =3
| Subiect: Re: ~Bunica mea~ Mar Aug 25, 2009 5:04 pm | |
| Cu cea din partea mamei ma inteleg..desi ma cam enerveaza uneori ca e mai grea de cap si proceseaza in reluare.. Cea din partea tatalui e o c**va si nu o suport..:] chiar ea singura s-a numit ``vulpe batrana`` XDD [desi cred ca i se potriveste mai mult vaca proasta] | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: ~Bunica mea~ Mar Aug 25, 2009 6:37 pm | |
| yoy eu ma inteleg destul de bine cu ambele bunici nu am treaba cu ele...doar ca trebuie sa vorbesc cu ele ungureste si nu prea stiu aia :vcxbc: | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: ~Bunica mea~ Mier Aug 26, 2009 3:04 am | |
| si eu ma inteleg foarte bine cu bunicile mele | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: ~Bunica mea~ Vin Aug 28, 2009 2:54 am | |
| din parte mamei soooper ca imi face toate poftele da cu cea din partea tatei deloc!desi sta la juma de ora de mine si cealalta la 800 de kilometri..eh asta-i viata | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: ~Bunica mea~ Mier Sept 02, 2009 4:22 am | |
| eu nu pot spune cu care ma inteleg mai bine amandoua au cate un defect , dar oricum este acceptabil si le iubesc mult | |
|
| |
MC Chillin' KID StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 29 Localizare : Londra MoOd : -
| Subiect: Re: ~Bunica mea~ Mier Sept 02, 2009 7:17 pm | |
| Eu o cunosc doar pe cea din partea tatalui, cea din partea mamei sta pe undeva prin romania[nu ma intereseaza unde]. Iar asta pe cre o cunosc e o vipera enervanta. Nu ma lasa niciodata sa fac ce vreau, comenteaza de felul in care ma imbrac si ce e mai rau se ia de lume in autobuz in prezenta mea:| | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
| Subiect: Re: ~Bunica mea~ Joi Sept 03, 2009 4:06 am | |
| MC Chillin' KID sunt sigura ca nu te simti bine in autobuz in prezenta ei | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: ~Bunica mea~ Joi Sept 03, 2009 2:44 pm | |
| | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: ~Bunica mea~ Joi Sept 03, 2009 3:35 pm | |
| eu ma inteleg....ofticateee | |
|
| |
candy girl StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : Arad Joburi/Distractii : - MoOd : in love
| Subiect: Re: ~Bunica mea~ Mar Sept 08, 2009 4:19 am | |
| pai destul de bine,doar ca ma vad mai rar cu ea.Ce imi place cel mai mult este ca imi face toate poftele si fac ce vreau cand nu sunt si parintii cu mine. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~Bunica mea~ | |
| |
|
| |
| ~Bunica mea~ | |
|