| ~Bunicul meu~ | |
|
+2✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs ChocoღGirl 6 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: ~Bunicul meu~ Dum Aug 23, 2009 3:47 am | |
| | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| |
| |
Ankh StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Nu ai vrea sa stii XD Joburi/Distractii : Sa vegetez MoOd : Calm =3
| Subiect: Re: ~Bunicul meu~ Mar Aug 25, 2009 5:06 pm | |
| Ambii mei bunici sunt morti..nu i-am cunoscut vreodata -_-" | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: ~Bunicul meu~ Mar Aug 25, 2009 6:35 pm | |
| la mine inca traiesc ....dar mia murit bunicul acum cativa ani
ankh imi pare rau petru tine...sa nu iti cunosti vreodata bunicii...e grav | |
|
| |
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: ~Bunicul meu~ Mar Aug 25, 2009 7:24 pm | |
| la mn toti sunt in viata traiesc.....:| | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: ~Bunicul meu~ Mier Aug 26, 2009 2:59 am | |
| eu nu mai am nici un bunic decat doua bunicute mie foarte dor de bunicii mei :vcxbc: | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: ~Bunicul meu~ Vin Aug 28, 2009 5:35 am | |
| cu cel din partea mamei ma inteleg bine cu celalat nu :| si ai mei traiesc toti patru..de fapt mi-am cunoscut si strabunica din partea tatalui da nu tin bine minte ca aveam doar 3 sau 4 ani cand o murit...stiu ca toata lumea plangea si nu stiam de ce si imi amintesc groapa :gfnfnhfh: si nah | |
|
| |
| Subiect: Re: ~Bunicul meu~ Vin Aug 28, 2009 11:35 pm | |
| si eu mi-am cunoscut strabunica de pe mama si strabunicul de pe tata...strabunica de pe tata a murit inainte ca eu sa ma nasc...iar strabunicul de pe mama a murit cu putin dupa nasterea mea... god rest them in Peace !!!! | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: ~Bunicul meu~ Sam Aug 29, 2009 3:51 am | |
| eu imi cunosc doar o strabunica iar de cealalta imi zice mama ca atunci cand eram mica avea grija de mine si ma iubea foarte mult | |
|
| |
candy girl StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : Arad Joburi/Distractii : - MoOd : in love
| Subiect: Re: ~Bunicul meu~ Mar Sept 08, 2009 4:20 am | |
| si la mine toti patru traiesc si miam si cunoscut strabunica din partea tatei care inca mai traieste.Cu ambii bunci ma inteleg bine,doar ca cel din partea mamei este mai bolnav dar in rest e ok. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~Bunicul meu~ | |
| |
|
| |
| ~Bunicul meu~ | |
|