| ce ai face dupa...? | |
|
+2Karla ✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs 6 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Mar Sept 29, 2009 1:28 am | |
| | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Mar Sept 29, 2009 1:29 am | |
| ori ma uit la TV ori dah ma culk la lok | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Mar Sept 29, 2009 1:47 am | |
| | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Mier Sept 30, 2009 12:58 am | |
| ce ai face daca afli ca persoana iubita e murit (doamne fereste ) | |
|
| |
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Joi Oct 01, 2009 12:38 am | |
| as plange mult mult mult mult si toata viata(cred) as fi deprimata dar as mai zambi din cand in cand
tu? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Joi Oct 01, 2009 12:50 am | |
| pai ... as suferi ... si as plange ... dar dupa ma gandesc ca inca mai exista baieti frumosi | |
|
| |
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Vin Oct 02, 2009 12:17 am | |
| | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Vin Oct 02, 2009 2:07 am | |
| ufff am uitat ce ai face dupa ce iesi din dus | |
|
| |
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Vin Oct 02, 2009 7:53 pm | |
| m'as imbraca
ce ai face dupa o zii intreaga petrecuta pe teren?(acolo unde ma duc eu luni cu nebunii mei.....abia astept) | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Sam Oct 03, 2009 3:01 am | |
| as scrie ceva...dar aveti sub 14 ani :| ce ai face daca ti-ar veni problemele in timpul orei si nu ai avea absorbant (nimeni nu are) ??? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Sam Oct 03, 2009 3:40 am | |
| hMM ... as muri de rusine ce ai face daca nu ar fi nimeni acasa si tu nu ai chea la tine iar in scara blocului nu poti sta pentru ca mirose urat ? | |
|
| |
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Sam Oct 17, 2009 7:34 pm | |
| m'as duce la geo sau la anutzu
ce ai face daca te`ai intalni in mall cu unul din cantaretii tai preferati? | |
|
| |
KoMayo
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 30 Localizare : Romania Joburi/Distractii : music MoOd : in love
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Dum Oct 18, 2009 10:26 pm | |
| le-as cere un autograf+poza si sa tinem legatura
ce-ai face daca nimeni nu te-ar mai baga in seama? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Mar Oct 20, 2009 5:02 pm | |
| ias injura ... de nervi dupaia as fi trista si nu as intelege de ce nu ma baga nimeni in seama ce ai face dupa ce iei o nota prosta cum ar fi un 4 | |
|
| |
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Sam Oct 31, 2009 5:12 pm | |
| daca s'ar trece m'as ruga de prof sa ma asculte a sa o marasc daca nu s'ar trece as rade in hohote cum am ras cand am luat 3.70 la istorie....la testul initial(:
tu ce ai face? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? Dum Noi 01, 2009 8:44 pm | |
| mi-as face nervi .... dar tu (Alta persoana) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce ai face dupa...? | |
| |
|
| |
| ce ai face dupa...? | |
|