| ~Pedepsele!~ | |
|
+3Ankh ✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs ChocoღGirl 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: ~Pedepsele!~ Dum Aug 23, 2009 3:50 am | |
| ati fost vreodata pedepsiti? wohh eu una nu le supoooooooort | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| |
| |
Ankh StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Nu ai vrea sa stii XD Joburi/Distractii : Sa vegetez MoOd : Calm =3
| Subiect: Re: ~Pedepsele!~ Mar Aug 25, 2009 5:12 pm | |
| Nu am fost pedepsita niciodata XDD | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: ~Pedepsele!~ Mar Aug 25, 2009 6:33 pm | |
| eu am fost pedepsita.... :f wet: :f wet: | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: ~Pedepsele!~ Mier Aug 26, 2009 3:06 am | |
| si eu am fost pedepsita dar tot timpul am scoso la capat cu mama si cu tata | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: ~Pedepsele!~ Joi Aug 27, 2009 8:09 pm | |
| Da am fost pedepsita da nah am iesit eu cumva,cel mai mult ma enerveaza cand imi zice ca nu mai am voie afara,oh doamne cat trebuie sa ma rog de ea.In trecut pedepsele or fost de genu:nu te mai uiti la tv,nu mai ai voie la comp,iti confisc celularul(jesus cum sa traiesc fara el?!),sa-mi citesti nu stiu cat dintr-o carte(da so prins ca imi placea sa citesc si amu iese din discutie ca pedeapsa deoarece o fac din placere), si chestii de genul.De obicei nu isi duce la capat pedepsele doar o singura data cand mi-o luat cablu de la comp :fdg rty: si doua zile nu am vazut calculator | |
|
| |
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: ~Pedepsele!~ Joi Aug 27, 2009 8:39 pm | |
| | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: ~Pedepsele!~ Joi Sept 03, 2009 4:11 am | |
| la mine tata e cu pedepsele o data ma pedepsit ceva de genu ca nu am vie afara si la comp pana incepe vacanta si mai era o luna de scoala | |
|
| |
| Subiect: Re: ~Pedepsele!~ Joi Sept 03, 2009 2:41 pm | |
| pe mine ma doare cel mai tare cand in timpul scolii imi interzice sa merg in oras cand vreau sau sa stau dupa scoala cu prietenii in Copou (liceul este exact peste strada de Copou) | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: ~Pedepsele!~ Joi Sept 03, 2009 7:13 pm | |
| la mine mama imi spune ca sunt pedepsita si ca nu am voie la PC sau la TV dar eu tot ma uit la TV sau ma joc la PC chiar in prezenta ei | |
|
| |
candy girl StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : Arad Joburi/Distractii : - MoOd : in love
| Subiect: Re: ~Pedepsele!~ Mar Sept 08, 2009 4:18 am | |
| nici eu nu suport pedepsele.dar in fine trec peste ele cu chiu si vai.nu am mai fost pedepsita de mult dar nu ma supar. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~Pedepsele!~ | |
| |
|
| |
| ~Pedepsele!~ | |
|