| [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte | |
|
+2ChocoღGirl CrazyForYourLove 6 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Lun Aug 31, 2009 2:04 am | |
| ROSU: ALBASTRU: GALBEN: ROZ: NEGRU:
"userul A copiaza cuvintele si completeaza cu ce ii vine in minte, scrie alte 5 cuvinte; userul B copiaza ce a scris userul A si completeaza cu ce-i vine in minte si tot asa."
Joc creat de :Park HanByul | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Lun Aug 31, 2009 2:20 am | |
| ROSU:sangele ALBASTRU:cerul GALBEN:pantaloni ROZ:penarul NEGRU:telefonul
Gri: Maro: Albastru: Mov: Portocaliu: | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Lun Aug 31, 2009 3:40 am | |
| Gri: perforator Maro:dulap Albastru:ochi Mov:rimel Portocaliu:portocala
negru : albastru: rosu: mov : roz: | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| |
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Lun Aug 31, 2009 4:01 pm | |
| galben galbenul portocaliu portocaliul violet violetul cyan cyanul verde verdele
negru gri alb rosu verde | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Lun Aug 31, 2009 5:28 pm | |
| negru jaejoong gri sormea alb lapte rosu trandafir verde iarba ______________________ calculator televizor pix forum muzica
P.S:Nu trebuie sa fie numai culori. | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Mar Sept 01, 2009 4:56 am | |
| calculator: verde televizor:tampit pix:habar nu am forum: tare muzica: rock
pensula nadragi sticla stele pene | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Mar Sept 01, 2009 4:05 pm | |
| pensula-groasa nadragi -scurti sticla-grea stele-verzi pene-gri
forum- eu(adik eu iza)- doctorii poumbel penar- | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Joi Sept 03, 2009 4:32 pm | |
| forum-roz eu(adik eu iza)-ochii albastrii doctorii-halat alb poumbel-aripi penar-scoala _______________________ me- scoala- telefon- muzica- libertate- | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Joi Sept 03, 2009 4:36 pm | |
| me-draguta scoala-yak telefon-grasu muzica-puya-change libertate-ce fain e
baietii cocalarii colegii diriga prosu d mate | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Joi Sept 03, 2009 4:39 pm | |
| baietii-sungmin,jaejoong,junsu,kyuhyun,yoochun,key....mai bine ma opresc cocalarii-manele colegii-scumpi diriga-am dirig:P prosu d mate-torturaaaaa _______________________________ hello kitty sungmin miku jaejoong iarna | |
|
| |
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Joi Sept 03, 2009 4:54 pm | |
| hello kitty-diamonds sungmin-boon miku-shit jaejoong-dragut iarna-rhtslipknot- bunica- laptop- muzica- tricou- | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Joi Sept 03, 2009 5:59 pm | |
| slipknot-....... bunica-bunicul laptop-pc muzica-tvxq tricou-tricou personalizat _____________________ love- masina- plictiseala- coca-cola- redbull- | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Joi Sept 03, 2009 6:09 pm | |
| love-<3 masina-land rover LRX plictiseala-cam asa coca-cola-bun redbull-my life
rock j-rock betty cea urata muzica cd sormea | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Joi Sept 03, 2009 6:29 pm | |
| rock-chitara j-rock-kanon betty cea urata-no comment muzica-dbsk-o cd-o noapte la muzeu 2 sormea-sora ta?
________________________ mandinga- junsu- yunho- samgung- nokia- | |
|
| |
KpOp-LuVeR Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 185 Varsta : 30 Localizare : Romania MoOd : happy
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Sam Sept 05, 2009 1:26 am | |
| mandinga-romania junsu-dolphin yunho-hot samgung-korea nokia-telefon
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Sam Sept 05, 2009 1:57 am | |
| chitara:kanon chelie:sormea minge:junsu magazin:mall DBSK:boys _________________________________________ Super Junior: SHINee: SNSD: Wonder Girls: Boa: | |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Sam Sept 05, 2009 8:27 pm | |
| rht:-------- disc:....... plak *de par*-sormea epilator-braun crema-avon ______________________________________ pian: pisicuta: catelus: tobe: boyfriend: | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Joi Sept 10, 2009 1:24 am | |
| pian:negru pisicuta:motanel catelus:ciobanesc german tobe:ritm boyfriend:da-l in ***** si ********* cu ****
calculator masina inghetata red bull sampanie | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Joi Sept 10, 2009 1:42 am | |
| calculator:me masina:LEXUS IS inghetata:ciocolata red bull:bun sampanie:angely
_______________________________ me tu colegii scoala profii | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Joi Sept 10, 2009 3:11 am | |
| me: super cred tu: la fel colegii: oau ce mas face fara ei scoala: naspa profii: huuuuuuuuuuuuuuuuu
cantec dirig sare best friend mar | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Joi Sept 10, 2009 4:48 pm | |
| cantec:Porta - Date por aludida dirig:fizicaaaaaa sare:cipsury best friend:always 3 mar:verde ____________________ mexic: seoul: tokyo: paris: bucuresti: | |
|
| |
KpOp-LuVeR Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 185 Varsta : 30 Localizare : Romania MoOd : happy
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Joi Sept 10, 2009 11:26 pm | |
| mexic:caliente seoul:kpop tokyo:SuG paris:moda bucuresti:trafic
-----------------------------
caine: mansarda: j-pop: maine: azi: | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte Vin Sept 11, 2009 12:05 am | |
| caine:alb mansarda:geo j-pop:j-rock maine:crazy day azi:plictisitor ___________________________________ ieri: timeless: triangle: g-dragon: rising sun: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte | |
| |
|
| |
| [Game]-Primul cuvant care iti vine in minte | |
|