| [Game]-What are you doing now? | |
|
+3Karla ChocoღGirl CrazyForYourLove 7 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Mar Sept 22, 2009 1:08 am | |
| Mancand==>nimic Band==>cola Purtand==>trening Gandind==>la pizza pe care o face mama Auzind==>muzica Vazand==>forumul Simtind==>tastatura Dorind==>sa se schimba orarul si sa nu am istorie ultima ora vineri Iubind==>pe:pikachu,raichu si pachirisu(sunt fete:P) Urand==>(-o pe)profa de istorie | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Mier Sept 23, 2009 2:35 am | |
| Mancand==>nimic Band==>nimic Purtand==>multe Gandind==>nu stiu nici eu Auzind==>Tv Vazand==>ce scriu Simtind==>nimic Dorind==>sa merg la varu meu pentru ca acolo e un baiath super care imi palce mie Iubind==>pe ..... multi Urand==>pe toti profi x( | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Vin Sept 25, 2009 12:35 am | |
| Mancand==>nimic Band==>nimic Purtand==>trening albastru:P Gandind==>cat de naspha o sa fie ziua de maine(am istorie) Auzind==>JJ-Footstep Vazand==>forumul Simtind==>durerea de burta Dorind==>sa ne schimbe orarul Iubind==>pe colegutsele mele alea nebune:P Urand==>multe | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Vin Sept 25, 2009 12:41 am | |
| Mancand==>nimic Band==>nimic Purtand==>haine Gandind==>cat o sa trb sa invatz eu pentru maine Auzind==>tv Vazand==>forumul Simtind==>frigul Dorind==>sa merg la varu meu Iubind==>un baiat dan Urand==>MULTE SI MAI MULTE | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Vin Sept 25, 2009 8:32 pm | |
| Mancand==>nimic Band==>nimic Purtand==>bluigi si tricou Gandind==>ca maine este sambataaaaa Auzind==>adda-prietenie adevarata Vazand==>forumul Simtind==>durerea de spate Dorind==>sa aflu cu daca una de la mine din clasa fumeaza sau nu Iubind==>weekend-ul Urand==>dentistiii | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Sam Sept 26, 2009 3:16 am | |
| Mancand==>nimic Band==>nimic Purtand==>haine Gandind==>ce am fak azi la sc Auzind==>nik Vazand==>forumul Simtind==>frigul Dorind==>sa moara profu de mate Iubind==>multe Urand==>prfu de mate | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Mar Sept 29, 2009 5:48 pm | |
| Mancand==>nimic Band==>nimic Purtand==>blugi,bluza cu donald,sapca Gandind==>ce naspha ca nu m'am dus azi la sc:((( waaaaaaaaaaaa Auzind==>tv-ul Vazand==>forum-ul Simtind==>durerea de cap Dorind==>sa vina ziua de maine Iubind==>colegutsi mei Urand==>k nu a sunta cristi inainte sa vina azi de dimX( | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Mier Sept 30, 2009 12:56 am | |
| Mancand==>nimic Band==>nimic Purtand==>multe Gandind==>de uniforma lu dra`q si crareu ... ala idiot Auzind==>voci Vazand==>tastatura Simtind==>frigul Dorind==>sa nu existe scoala Iubind==>multe Urand==> multi | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Dum Oct 11, 2009 9:35 pm | |
| Mancand==>floricele Band==>none Purtand==>blugi si un tricou Gandind==>maine am desennnn Auzind==>pe "al doilea Kira" Vazand==>Death Note 2-The last name Simtind==>gustul floricelelor Dorind==>...... Iubind==>pe nebunii mei Urand==>o fosta prietena | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Mier Oct 14, 2009 2:14 am | |
| Mancand==>nimic Band==>suc Purtand==>pijamale negre .. le iubesc Gandind==>nu stiu sigur am gandurile incurcate Auzind==>mama si tata care vorbesc despre nu stiu ce harta ... Vazand==> pk Simtind==>nimic Dorind==>multe Iubind==>nu stiu Urand==>4 din clasa de la mine | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Sam Oct 17, 2009 7:31 pm | |
| Mancand==>arahide Band==>cola Purtand==>trening Gandind==>la testul de la chimie de luni si la inspectia de marti de la bio Auzind==>SuJu-Love Disease Vazand==>monitorul Simtind==>tastatura Dorind==>sa nu ploua sambata viitoare Iubind==>multe Urand==> ca mi'a fost ieri rau si nu am putut sa stal la ulimele 2 ore ca cica a fost cele mai tari ore | |
|
| |
KoMayo
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 30 Localizare : Romania Joburi/Distractii : music MoOd : in love
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Dum Oct 18, 2009 10:30 pm | |
| Mancand==>seminte Band==>nimic Purtand==>ceva lejer Gandind==>cat de super poate fi noul mv de la SHINee Auzind==>Shinee-ring ding dong Vazand==>monitorul Simtind==>caldura Dorind==>sa invat mai multa koreana Iubind==>multe Urand==> ca maine trebe sa merg la scoala | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Lun Oct 19, 2009 8:09 pm | |
| Mancand==>clatite Band==>nimic Purtand==>trening Gandind==>la inspectia de maine de la bio Auzind==>SuJu-Death at Heart Vazand==>monitorul Simtind==>tastatura Dorind==>sa nu ploua sambata viitoare Iubind==>multe Urand==> k maine am inspectie la bio | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Mar Oct 20, 2009 5:00 pm | |
| Mancand==>nervi Band==>nervi Purtand==>uniforma de scoala Gandind==>de ce e prost dirigu meu Auzind==>Cinema Bizarre & Space Cowboy - I CAME 2 PARTY Vazand==>mama Simtind==>frigul Dorind==>sa ploua azi ... ca sa ma distrez in ploie la scoala Iubind==>pe acel baiat Urand==> dirigu afemeiatu ala | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Sam Oct 24, 2009 4:56 pm | |
| Mancand==>banane cu lapte Band==>apa Purtand==> :> Gandind==>ooohoo la ceva;)) Auzind==>:> Auzind==>:> Vazand==>;>:>:> Simtind==>:> :'> Dorind==>:"> Iubind==>:'> :"> :> :X Urand==> b-( pe cnv :D | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? Sam Oct 24, 2009 5:11 pm | |
| Mancand==>nimic Band==>nimic Purtand==>jeans negri si o bluza mov Gandind==>ce cadouri o sa primesc Auzind==> pe mama Vazand==>PC Simtind==>nimic Dorind==>Sa mor Iubind==>pe ..... si pe ....... Urand==>4 colege | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [Game]-What are you doing now? | |
| |
|
| |
| [Game]-What are you doing now? | |
|