| Hello There | |
|
+3✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs CrazyForYourLove KpOp-LuVeR 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
KpOp-LuVeR Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 185 Varsta : 30 Localizare : Romania MoOd : happy
| Subiect: Hello There Lun Aug 31, 2009 8:25 pm | |
| Hi^^!Eu sunt Mihaela.Sunt din Constanta ,am 14 ani si in noiembrie fac 15 ...imi place foarte mult sa ascult muzica,sa stau pe net si sa iau poze....ador k-popul,ulzzangs si mai bine zis South Korea.imi place foarte mult DBSK,SuJu,A'ST1,SS501,2NE1,4Minute etc ~daca vreti sa stiti mai multe intrebati~ | |
|
| |
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: Hello There Lun Aug 31, 2009 8:36 pm | |
| Hello! Bine ai venit! Eu sunt Loly! Auzi tu ai cont'ul Jae oppa pe Mirotic Crystal?Daca da eu sunt sweet.vampi.re:P
Incantata! Sper sa te distrezi p'aici! | |
|
| |
KpOp-LuVeR Mini GiRl` ;x
| Subiect: Re: Hello There Lun Aug 31, 2009 8:42 pm | |
| da..eu sunt...ce mica este lumea internetului Thks si ma bucur sa te vad pe aici^^ | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Hello There Lun Aug 31, 2009 10:07 pm | |
| girl!
Ultima editare efectuata de catre EATmeDRINKme in Vin Sept 11, 2009 4:27 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Hello There Lun Aug 31, 2009 10:10 pm | |
| hey girl! eu sunt Izabella ! have fun here! iti place pe forum? de unde ai aflat de el? | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Hello There Mar Sept 01, 2009 3:07 am | |
| | |
|
| |
KpOp-LuVeR Mini GiRl` ;x
| Subiect: Re: Hello There Vin Sept 04, 2009 11:36 pm | |
| hey^^it's nice to meet all of you ...am aflat de forum de pe ancafe.myforum(sper sa nu se considere o reclama ) | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Hello There Sam Sept 05, 2009 1:54 am | |
| | |
|
| |
KoMayo
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 30 Localizare : Romania Joburi/Distractii : music MoOd : in love
| Subiect: Re: Hello There Dum Oct 18, 2009 9:48 pm | |
| Hello^^tot eu sunt,Mihaela mi-am facut alt cont pentru ca mi-am uitat parola si adresa | |
|
| |
Zaki StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 31 Localizare : Ronnie's pants Joburi/Distractii : sa rad fooooarte mult MoOd : horny
| Subiect: Re: Hello There Lun Oct 19, 2009 4:04 am | |
| i'm Zaki, nice 2 meet u uhm..imi lasi si mie ID'ul tau? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello There | |
| |
|
| |
| Hello There | |
|