| [Joc]Cat la %? | |
|
+3ChocoღGirl ✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs CrazyForYourLove 7 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Dum Sept 06, 2009 8:57 pm | |
| | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Dum Sept 06, 2009 9:53 pm | |
| | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Dum Sept 06, 2009 10:53 pm | |
| eu stau la casa (sa nu crede-ti ca la tara) deci vreau 0% ca nu am ce face..doar sa ma joc cu martha.... cat la suta iti place mel guardians of Asgaard a formatiei amon amarth???(mie 1000%) | |
|
| |
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Lun Sept 07, 2009 5:43 pm | |
| 0%
cat la sunta iti place melodia `meph feat adda - el si ea`? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Lun Sept 07, 2009 5:45 pm | |
| tot 0% cat la suta din temele zilnice de la scoala ti le faci? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Lun Sept 07, 2009 9:26 pm | |
| nu prea am teme pentru acasa....dar 100%....nu am nevoie de un trei in catalog
tu? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Mar Sept 08, 2009 1:34 am | |
| 70 % .... ca nu imi fac tema la mate ... si geo.. cat la suta tia placut de un prof | |
|
| |
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Mar Sept 08, 2009 1:54 am | |
| | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Mar Sept 08, 2009 2:13 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Mar Sept 08, 2009 3:18 am | |
| mie imi place 100% de un prof si stiti care ii faza cea mai buna? ca mereu se uita la mn (proful ii tanar si de mate---nu ii proful meu din pacate) si ii bun 8->...asa si stiu ca ma urmareste din privire... de ex o aveam o rochie super scurta ca era sf de an si el era pe hol...iar eu m-am dus afara sa fumez iar proful s-o intors din drum si a venit dupa mn afara si se plimba pe acolo ;)) si cand m-a vazut ca fumam nu a zis nimic a si imi place -00000.00000000000000% de chestia aia cat la % ti-ai dori sa locuiesti in alta tara din europa? | |
|
| |
candy girl StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : Arad Joburi/Distractii : - MoOd : in love
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Mar Sept 08, 2009 4:26 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Mar Sept 08, 2009 4:45 am | |
| 10000000% numai nu in rht asta de tara cat la suta vrei sa stii Limba jap? (imi imaginez 100% orice Limba in plus ii benefica) | |
|
| |
candy girl StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : Arad Joburi/Distractii : - MoOd : in love
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Mar Sept 08, 2009 5:52 am | |
| normal ca 100% pt. ca tot impul mia placut japonia
cat la suta ai vrea sa vezi maine persoana iubita? | |
|
| |
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Mar Sept 08, 2009 5:02 pm | |
| | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Mar Sept 08, 2009 5:38 pm | |
| 100 % cat la % ai vrea sa ti se strice pc :? | |
|
| |
| |
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Mar Sept 08, 2009 5:59 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Mar Sept 08, 2009 6:00 pm | |
| 95%.........n'am parinti atat de naspha
tu? | |
|
| |
KpOp-LuVeR Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 185 Varsta : 30 Localizare : Romania MoOd : happy
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Vin Sept 11, 2009 3:30 am | |
| 98%
cat % iti place sa mergi al scoala? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Sam Sept 12, 2009 5:26 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Dum Sept 13, 2009 12:43 am | |
| intreab`o pe ea
cat la % mai vrei macar o sapt. vacanta? | |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Dum Sept 13, 2009 2:21 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Dum Sept 13, 2009 3:33 am | |
| pai iar m-am tuns deci cam 40% cat la suta ti-ai dori sa fii la casa ta casatorita ? | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? Dum Sept 13, 2009 5:05 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [Joc]Cat la %? | |
| |
|
| |
| [Joc]Cat la %? | |
|