| [Info]Cum sa te simti confortabil pe tocuri | |
|
+3✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs Aethen CrazyForYourLove 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: [Info]Cum sa te simti confortabil pe tocuri Sam Sept 05, 2009 7:12 pm | |
| De aceea ai nevoie de o strategie care sa faca tocurile sa lucreze in folosul tau nu impotriva ta. Citeste in continuare sfaturi de purtare al tocurilor intr-un mod confortabil (sau cel putin,mai confortabil).
Cumpara masura potrivita. Medicul ortoped spune ca piciorul ne poate creste pe masura ce imbatranim(chiar si sarcina ne poate face talpa piciorului mai lunga si mai lata). De aceea este esential sa probezi pantoful si sa cumperi... | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: [Info]Cum sa te simti confortabil pe tocuri Lun Sept 07, 2009 4:52 pm | |
| Never,vai ce ma dor picioarele de la tocuri,prefer tenesii si etc de miiiiii de ori,nu o sa ma simt niciodata bine pe tocuri sau in echilibru | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: [Info]Cum sa te simti confortabil pe tocuri Lun Sept 07, 2009 5:40 pm | |
| ei, mai port si tocuri dar nu tot timpul...mai ales daca merg prin orash...nu vreau sa ma doara picioarele dar ii foarte bine sa stii sa mergi si pe tocuri;) | |
|
| |
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: [Info]Cum sa te simti confortabil pe tocuri Lun Sept 07, 2009 6:11 pm | |
| eu nu sunt foarte buna prietena cu tocurile,but stiu sa merg pe ele:)........am invatat pentru nunta lu` unchimiu si a fost foarte folositor ca si la nunta la matusimea am purtat tocuri si mai urmeaza doua nunti si doua botezuri sau poate trei si este bine ca am invatat:) | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: [Info]Cum sa te simti confortabil pe tocuri Lun Sept 07, 2009 8:16 pm | |
| eu stiu sa merg...doar ca nu prea port...eu am invatat in papuci lu maicamea | |
|
| |
MC Chillin' KID StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 29 Localizare : Londra MoOd : -
| Subiect: Re: [Info]Cum sa te simti confortabil pe tocuri Lun Sept 07, 2009 8:49 pm | |
| Ultima oara am purtat tocuri la sfarsitul anului scolar, aveam ditamai tocurile cred ca de 6, facusem acasa exercitii, am stat vreo 2 ore in picioare dar eram consolata cu faptul ca nu mai eram asa de mica de statura fata de uni dintre colegii mei[eu am 1.70, dar sunt printre fetele scunde din clasa].Cand am ajuns acasa am dureau picioarele de muream. Prefer tenesi si skateri. | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| |
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: [Info]Cum sa te simti confortabil pe tocuri Mar Sept 08, 2009 3:28 am | |
| nu port tocuri nu ma prea reprezinta dar cine stie in vitor poate..........sigur.........nu stiu | |
|
| |
LittLe`_DeVil:x StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 28 Localizare : Alba Iulia:):x Joburi/Distractii : ahm...bitzaaa:x MoOd : :-??schimbatoare:-<
| Subiect: Re: [Info]Cum sa te simti confortabil pe tocuri Vin Sept 18, 2009 1:52 am | |
| ahm,toace:))nu port.mai incolo` poate,insa oricum mi se pare sexy pentru o fata sa poarte tocuri...Ne face mai feminine;) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [Info]Cum sa te simti confortabil pe tocuri | |
| |
|
| |
| [Info]Cum sa te simti confortabil pe tocuri | |
|