| Holla!O_____O | |
|
+5CrazyForYourLove Karla ChocoღGirl ✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs candy girl 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
candy girl StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : Arad Joburi/Distractii : - MoOd : in love
| Subiect: Holla!O_____O Mar Sept 08, 2009 3:46 am | |
| Buna ma numesc Alina si sunt din Arad.Am 13 ani,sunt in clasa a 7 a B.Imi place sa stau la comp,sa ies cu prietenii si sa ma dau cu rolele.Culorile mele preferate sunt:galben,verde,albastru,maro,rosu,portocaliu,alb si negru.Pasiunile mele:karate,cititul,scrisul povestilor si sa stau noaptea pana tarziu. | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| |
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Holla!O_____O Mar Sept 08, 2009 3:53 am | |
| dear!Eu sunt Iza,13 ani, si sunt din Resita.. De unde stii de forum...iti place aici? have fun and happy posting | |
|
| |
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : Arad Joburi/Distractii : - MoOd : in love
| Subiect: Re: Holla!O_____O Mar Sept 08, 2009 3:58 am | |
| stiu de pe forumul de suport....am intrat asa sa vad despre ce este vorba si mia placut.Am zis sa ma inregistrez... | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Holla!O_____O Mar Sept 08, 2009 4:03 am | |
| ma bucur...cu cat mai multi cu atat mai bine | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Holla!O_____O Joi Sept 10, 2009 2:51 am | |
| | |
|
| |
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: Holla!O_____O Joi Sept 10, 2009 5:04 pm | |
| girl! si scuze de intarziere.......asa sunt eu mai inarziata...o sa te obisnuiesti cu punctualitatea mea de 2 lei 50:) Have Fun And Happy Posting! | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: Holla!O_____O Joi Sept 10, 2009 8:16 pm | |
| bun venit .. ma bucur ca te`ai inregistrat :x | |
|
| |
KpOp-LuVeR Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 185 Varsta : 30 Localizare : Romania MoOd : happy
| Subiect: Re: Holla!O_____O Joi Sept 10, 2009 10:58 pm | |
| Hello Alina^^
Welcome and happy posting! | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: Holla!O_____O Vin Sept 11, 2009 2:59 am | |
| wellcome!ca de obicei intarziat -_-',aradeanca mea | |
|
| |
| Subiect: Re: Holla!O_____O Vin Sept 11, 2009 3:03 am | |
| mlutumesc fetelor si sper ca o sa ma inteleg cu toate | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Holla!O_____O Vin Sept 11, 2009 3:04 am | |
| yoy...care este culoarea ta preferata?/
iti place pe aici? | |
|
| |
| Subiect: Re: Holla!O_____O Vin Sept 11, 2009 3:14 am | |
| culoarea mea preferata este: cand sunt trista:negru si alb cand sunt dericita:albastru | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: Holla!O_____O Vin Sept 11, 2009 3:19 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Holla!O_____O Vin Sept 11, 2009 3:22 am | |
| | |
|
| |
KpOp-LuVeR Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 185 Varsta : 30 Localizare : Romania MoOd : happy
| Subiect: Re: Holla!O_____O Vin Sept 11, 2009 4:17 am | |
| as avea si eu o intrebare///hehe...ce muzica asculti? | |
|
| |
| Subiect: Re: Holla!O_____O Vin Sept 11, 2009 4:27 am | |
| pai depinde:trista,rock,pop,dance,hip-hop aproape orice.In afara de manele si populara | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Holla!O_____O Vin Sept 11, 2009 3:27 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Holla!O_____O Dum Sept 13, 2009 6:36 am | |
| normal ca imi place...si scuze ca intru asa de rar dar numai seara ajuns pe net din cauza lu fratemio.Promit ca o sa incerc sa intru mai des. | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Holla!O_____O Dum Sept 13, 2009 4:30 pm | |
| | |
|
| |
LittLe`_DeVil:x StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 28 Localizare : Alba Iulia:):x Joburi/Distractii : ahm...bitzaaa:x MoOd : :-??schimbatoare:-<
| Subiect: Re: Holla!O_____O Vin Sept 18, 2009 1:27 am | |
| Welcome` pe forum si have fun;) :) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Holla!O_____O | |
| |
|
| |
| Holla!O_____O | |
|