| Cea mei frumoasa poza editata | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Cea mei frumoasa poza editata Vin Sept 11, 2009 3:13 am | |
| Soo...mam gandit la un nou concurs....trebuie sa editam o poza cu orice si sa mio trmiteti mie prin pm.... Va puteti inscrie azi si maine iar maine seara sa imi trimiteti pozele... Puteti vota...in cursul zilei de duminica Nu se accepta prelungiri Eu ma bag voi? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata Vin Sept 11, 2009 3:54 am | |
| si eo ... dar imi este frica .... | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata Vin Sept 11, 2009 4:16 am | |
| | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| |
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata Vin Sept 11, 2009 3:26 pm | |
| uhm putem doar in photoscape..sa fim egali..poate unii nu au photoshopul... putem cu orice poza... | |
|
| |
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata Vin Sept 11, 2009 4:17 pm | |
| ma bag si eu dar spun dupa acum ca nu`s prea buna la editat dar vorba aia "fa`o pentru ca mai tarziu vei regreta."
P.S:Poza trebuie sa o trimit in seara asta? | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata Vin Sept 11, 2009 5:09 pm | |
| | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata Sam Sept 19, 2009 12:16 am | |
| si unde st pozele ... k eo pe a meah ti`am datho | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata Sam Sept 19, 2009 1:06 am | |
| auuuuu...trebe sa le caut....le pun mai tarziu... | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata Sam Sept 19, 2009 1:11 am | |
| | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata Sam Sept 19, 2009 1:21 am | |
| | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata Sam Sept 19, 2009 1:22 am | |
| AHHH star vot!
va puteti vota shi pozele voastre
1.10 2.9.50 3.10 | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata Sam Sept 19, 2009 1:48 am | |
| | |
|
| |
LittLe`_DeVil:x StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 28 Localizare : Alba Iulia:):x Joburi/Distractii : ahm...bitzaaa:x MoOd : :-??schimbatoare:-<
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata Sam Sept 19, 2009 2:57 am | |
| 1.10 2.9 3.9
Apropo,mi se pare o idee buna ca sunt facute in photoscape,asa toti sunt egali ;)...Eu personal,nu folosesc photoshop deloc. | |
|
| |
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata Dum Sept 27, 2009 12:02 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cea mei frumoasa poza editata | |
| |
|
| |
| Cea mei frumoasa poza editata | |
|