Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: ^_^ Ingeras cu Ramurele ^_^ Dum Sept 20, 2009 3:42 am | |
| Pai sa incepem cu inceputul .... Buna Numele meu este Ingeras (daka va intereseaza numele meu adevarat dati`mi add ) Am 13 ani si sunt din Constanta Gustarile mele preferate sunt : Cartofi prajiti si pizza Bauturile mele preferate sunt : Garone , Red Bull , APA (dupa ce beau bere,garone,... etc, stiu eu de ce) , pepsi,coca-cola,7up O sa mai pe parcust daca mai am ceva nou de zis Va si va | |
|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: ^_^ Ingeras cu Ramurele ^_^ Dum Sept 20, 2009 3:46 am | |
| walcome heree...am id tau | |
|
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: ^_^ Ingeras cu Ramurele ^_^ Dum Sept 20, 2009 3:53 am | |
| si eo pe al tau | |
|
emysiatat
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 27 Localizare : techirghiol Joburi/Distractii : dansul MoOd : :-??trista:|
| Subiect: Re: ^_^ Ingeras cu Ramurele ^_^ Dum Feb 21, 2010 5:13 am | |
| | |
|
Mabix Admin` ;x
| |
emysiatat
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 27 Localizare : techirghiol Joburi/Distractii : dansul MoOd : :-??trista:|
| Subiect: Re: ^_^ Ingeras cu Ramurele ^_^ Dum Feb 21, 2010 11:30 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ^_^ Ingeras cu Ramurele ^_^ | |
| |
|