.:SAYA:. StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 26 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Petrecerile MoOd : -
| Subiect: Hello eerybody! Vin Feb 19, 2010 11:28 pm | |
| Hello...Ma cheama Andreea ...Am 11 ani...Ziua mea de nastere este pe 5 august...Anotimpul meu preferat este vara ...Imi place sa ascult muzica...Imi place mult Lady Gaga!... Foruml meu este www.anime4evil.3xforum.roSper sa ne intelegem bine... | |
|
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| |
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 26 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Petrecerile MoOd : -
| Subiect: Re: Hello eerybody! Sam Feb 20, 2010 3:24 am | |
| Ok.Imi place semnatura! | |
|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Hello eerybody! Sam Feb 20, 2010 4:19 am | |
| Heyyy
WelcO`ome Heree :*
Sper sa`Ti faCi` PrietenI :* | |
|
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: Hello eerybody! Sam Feb 20, 2010 6:29 pm | |
| thx .... mie imi palce chiar foarte mult avatarul tau | |
|
emysiatat
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 27 Localizare : techirghiol Joburi/Distractii : dansul MoOd : :-??trista:|
| Subiect: Re: Hello eerybody! Dum Feb 21, 2010 5:11 am | |
| buna;) | |
|
emysiatat
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 27 Localizare : techirghiol Joburi/Distractii : dansul MoOd : :-??trista:|
| Subiect: Re: Hello eerybody! Dum Feb 21, 2010 5:11 am | |
| app..imi place avataru`tau e foarte cool:X | |
|
| Subiect: Re: Hello eerybody! Joi Apr 08, 2010 9:46 pm | |
| ms molt de primire si ma bucur ca va place | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello eerybody! | |
| |
|