|
|
| Cum iti ajuti prietenii? | |
|
+2✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs ChocoღGirl 6 participanți | Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Cum iti ajuti prietenii? Dum Aug 23, 2009 3:23 pm | |
| cum iti ajuti prietenii cand au neoie de tine? | |
| | | ✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Cum iti ajuti prietenii? Dum Aug 23, 2009 10:49 pm | |
| pai...depinde de situatie...eu fac orice pt prietenii mei cei adevarati...absolut orice imi sta in putere... | |
| | | Devilish ObsesSion StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : prima bordura, la dreapta ;) Joburi/Distractii : imi pierd timpul cu omoratul vecinilor :))...citesc/scriu/desenez/cant...usual stuff MoOd : like always :-??
| Subiect: Re: Cum iti ajuti prietenii? Lun Aug 24, 2009 1:47 am | |
| daca nu au masti si imi sunt cu adevarat prieteni ii ajut in functie de situatia respectiva | |
| | | Tiffany Holiday StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 27
| Subiect: Re: Cum iti ajuti prietenii? Lun Aug 24, 2009 4:03 am | |
| cu sfaturi. In rest ii las sa se descurce singuri. Dar depinde de situatie. Daca imi cer sa ii ajut cu: un drum cu masina sau sa le personalizez myspace-u/hi5-u/blogul, o fac cu placere. | |
| | | Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Cum iti ajuti prietenii? Lun Aug 24, 2009 4:05 am | |
| pai daca vine la mine o prietena sa o ajut.......... deobicei cu sfaturi ,daca nu se poate mai mult | |
| | | Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: Cum iti ajuti prietenii? Joi Aug 27, 2009 8:01 pm | |
| eh,depinde de situatie dar orice ce pot face pentru ei deobicei o fac si cu multa placere.Pana acum majoritatea datilor au avut nevoie doar de niste sfaturi,un umar pe care sa planga si o persoana careia sa i se descarce | |
| | | Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Cum iti ajuti prietenii? Mar Sept 01, 2009 4:00 am | |
| dupa mine tot timpul la nevoie mergi si ii ajuti | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum iti ajuti prietenii? | |
| |
| | | | Cum iti ajuti prietenii? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|