| Schimbare de nick | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Schimbare de nick Sam Aug 22, 2009 9:32 pm | |
| Daca vreti sa va schimbati nick`ul anuntati aici!
Model: Nick vechi:star Nick nou:illusion Motiv:am vrut unul nou pentru ca m-am plictisit de celalalt! | |
|
| |
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: Schimbare de nick Mier Aug 26, 2009 11:15 pm | |
| Nick vechi:zorro.niña Nick nou: CrazyForYourLove Motiv:celalant este "pitisitol"``asa zice verisoaramea aia mica`` | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Schimbare de nick Joi Aug 27, 2009 1:26 am | |
| | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Schimbare de nick Dum Aug 30, 2009 1:48 am | |
| nu mai sunt xxglass_heartxx
sunt CrAzZyAnGeL | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: Schimbare de nick Joi Sept 03, 2009 5:32 pm | |
| Nick vechi:Shinutza Nick nou:Ingeras Cu Cornitze Motiv:celalant e naspa | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Schimbare de nick Joi Sept 03, 2009 5:37 pm | |
| | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Schimbare de nick Joi Sept 03, 2009 5:38 pm | |
| daca vrei sa mai incerci si la mine cu eat me drink me... | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Schimbare de nick Joi Sept 03, 2009 5:40 pm | |
| | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: Schimbare de nick Joi Sept 03, 2009 6:00 pm | |
| Mersi mult | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Schimbare de nick Joi Sept 03, 2009 6:10 pm | |
| | |
|
| |
KpOp-LuVeR Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 185 Varsta : 30 Localizare : Romania MoOd : happy
| Subiect: Re: Schimbare de nick Vin Sept 04, 2009 11:48 pm | |
| Nick vechi:MinHee Nick nou:KpOp-LuVeR Motiv:vreau ceva diferit | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Schimbare de nick Sam Sept 05, 2009 1:55 am | |
| | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Schimbare de nick Sam Sept 05, 2009 4:29 pm | |
| Bibi am reusit sa iti schimb nikul....sper ca e bine..daca vrei o modoficare spune`mi | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| |
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: Schimbare de nick Sam Oct 03, 2009 9:59 pm | |
| Nick vechi:Ingeras cu Cornitze Nick nou:Toxic Love Motiv:pai am un alt ID si imi place cum suna | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: Schimbare de nick Mar Dec 15, 2009 1:11 am | |
| Nick vechi:Toxic Love Nick nou:Pika Motiv:asa o sa mi se spuna de acum inainte , adika e prorecla mea | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Schimbare de nick Mar Dec 15, 2009 4:09 am | |
| Si eu am avut Pika | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: Schimbare de nick Mar Dec 15, 2009 5:12 pm | |
| mersi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Schimbare de nick | |
| |
|
| |
| Schimbare de nick | |
|