| Pro sau contra scolii? | |
|
+2✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs ChocoღGirl 6 participanți |
Pro sau contra scolii? | pro sau | | 43% | [ 3 ] | contra scolii? | | 57% | [ 4 ] |
| Total voturi : 7 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Pro sau contra scolii? Dum Aug 23, 2009 4:50 pm | |
| | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Lun Aug 24, 2009 12:15 am | |
| | |
|
| |
Ankh StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Nu ai vrea sa stii XD Joburi/Distractii : Sa vegetez MoOd : Calm =3
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Mar Aug 25, 2009 5:44 pm | |
| Contra, evident..pana la facultate mi se pare inutila | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Mar Aug 25, 2009 6:42 pm | |
| desi ne ajuta la multe lucruri...daca nu am fi mers la scoala am fi ramas analfabeti :asdwe: :sqdf: | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Mier Aug 26, 2009 4:01 am | |
| eu sunt pro mie imi place asta nu inseamna ca sunt obsedata | |
|
| |
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Mier Aug 26, 2009 4:04 am | |
| eu acuma vroiam sa zic: cn ii asa de tocilar sa puna "pro" ??? | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Mier Aug 26, 2009 4:07 am | |
| dar daca ne place scoala nu inseamna ca suntem tocilari :D mie imi place fizica si de aia imi place sa ma duc la scoala | |
|
| |
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Mier Aug 26, 2009 4:13 am | |
| :)))) :asdwe: :asdwe: :asdwe: :asdwe: cred ca glumesti...acuma chiar credeam ca iti place scoala numai ca sa iti vezi colegii....I'm wrong again :fwea: :sdfew: | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Mier Aug 26, 2009 4:15 am | |
| pai tin mult la colegi mei ( suntem cea mai tare clasa ) dar imi place fizica foarte mult | |
|
| |
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Mier Aug 26, 2009 4:16 am | |
| oh...fiecare cu gusturile si treburile sale :sdfger: | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Mier Aug 26, 2009 4:18 am | |
| | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Joi Aug 27, 2009 9:12 pm | |
| am pus pro numai pentru ca nah nu am ramas chiar asa de proasta ,in rest inafara de pauze si de orele de engla si franca o urasc din tot sufletu...aaa si nu credeam ca este om in viata caruia sa ii placa FIZICA.Uite ca nu am murit chiar proasta si am cunoscut unu(poate singuru) :dsfe: ...gusturile nu se discuta | |
|
| |
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Vin Aug 28, 2009 1:44 am | |
| si mie imi place doar engleza si pauza mare :5675: :6754: : :5675: :6754: | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Sam Aug 29, 2009 7:55 pm | |
| pai la mine fizica este una din singurele materii care le inteleg aprope la perfectie | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? Vin Sept 25, 2009 1:06 am | |
| ufff cine a inventat scoala | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pro sau contra scolii? | |
| |
|
| |
| Pro sau contra scolii? | |
|