| Ce sporturi practici? | |
|
+5Karla Tiffany Holiday Devilish ObsesSion ✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs ChocoღGirl 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Ce sporturi practici? Dum Aug 23, 2009 5:05 pm | |
| | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Lun Aug 24, 2009 12:20 am | |
| adooor voley, tenis si inotul :cheers: | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Lun Aug 24, 2009 1:58 am | |
| eu atletismul il practic de 6 ani | |
|
| |
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Lun Aug 24, 2009 2:02 am | |
| | |
|
| |
Devilish ObsesSion StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : prima bordura, la dreapta ;) Joburi/Distractii : imi pierd timpul cu omoratul vecinilor :))...citesc/scriu/desenez/cant...usual stuff MoOd : like always :-??
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Lun Aug 24, 2009 2:09 am | |
| baschet...m-am orit si am reinceput..(probleme de sanatate) | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Lun Aug 24, 2009 2:14 am | |
| sper ca esti mai bine acum
da thanx de bv dar e greuuuu | |
|
| |
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : prima bordura, la dreapta ;) Joburi/Distractii : imi pierd timpul cu omoratul vecinilor :))...citesc/scriu/desenez/cant...usual stuff MoOd : like always :-??
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Lun Aug 24, 2009 2:18 am | |
| da..sunt mult mai bine, multumesc..am trecut prin chestii grele cam un an, dar a trecut | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Lun Aug 24, 2009 2:30 am | |
| tu ai trecut prin chestii grele???? pfff daca ti-as zice prin ce am trecut eu :| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Lun Aug 24, 2009 2:38 am | |
| stii ceva? fiecare am trecut prin ceva rau...sau destul de rau...nu en batem acuma care a patit-o mai rau | |
|
| |
Tiffany Holiday StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 27
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Lun Aug 24, 2009 5:10 am | |
| jogging, dimineata. Vara, pe afara si iarna in casa pe o banda de alergat. In rest cam stau si vegetez. | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Lun Aug 24, 2009 11:24 pm | |
| eu practic atletism de 3 ani | |
|
| |
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Joi Aug 27, 2009 4:52 pm | |
| baschet si cate o data pentru distractie.......fotbal si volei:)[:x] | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Joi Aug 27, 2009 9:22 pm | |
| statu pe canapea nu pe bune nu sunt o persoana atletica si nu practic vreun sport de performanta dar joc batmington si sunt destul de buna si tennis,si amu incerc volei...am vrut odata sa merg la inot daa demuuult amu mi frica de apa :| lol | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Joi Sept 03, 2009 4:38 am | |
| si eu am sa ma apuc de volei in echipa scolii | |
|
| |
candy girl StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : Arad Joburi/Distractii : - MoOd : in love
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Mar Sept 08, 2009 5:55 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? Mar Sept 08, 2009 6:30 pm | |
| stiu eo ce sport vrei sa spui | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce sporturi practici? | |
| |
|
| |
| Ce sporturi practici? | |
|