Clever Sleazoid
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 31 Localizare : 「Crying Field」 Joburi/Distractii : J-Rock MoOd : boring -.-''
| Subiect: Hello there Mar Aug 25, 2009 2:36 am | |
| Hello ^^ uhuu~ ma bucur sa fiu aici oo' well nu cred ca ma cunoasteti si nici nu aveti de unde asa ca incep cu ceva simplu despre mine xDD....deci Let's started. - General -Nume: Andreea Laura (uni imi zic mai mult Andreea alti Laura oo') dar eu tot prefer sa mi se zica dupa nik ^^ adica Kat sau Saiyuki xD Nik-name: Kat, Katty, Saiyuki, Kashira, Kazuki, Kazu-chan, Kimi, Canary, PinkyShortCake, Jun Varsta: 16 ^^ Locatie: Mures - I Love / Hate zone -I Love: anime, manga, music, Doraemon, Black Peace Now, Gothic Lolita, Ayabie, Japan, chocolate, strawberry, caramel, rainy days, winter, autumn, spring, , books. I Hate: fakes, liars, manelele, vanila, math, homework, celery, spring, sunny days, children, spiders XD, girls, pink Cam atat ^^ daca aveti intrebari le puteti pune | |
|
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Hello there Mar Aug 25, 2009 2:45 am | |
| :qsefd: here Kat
ma bucur ca te-ai inregistrat :sdfger: | |
|
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Hello there Mar Aug 25, 2009 3:31 pm | |
| hy ma bucur ca te-ai inregistrat :dsfret: | |
|