| PROPUNERI PENTRU FORUM | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: PROPUNERI PENTRU FORUM Sam Aug 29, 2009 12:37 pm | |
| | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Mar Sept 01, 2009 3:57 am | |
| la topicuri nu prea iese in evidenta cand este postat ceva nou | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Mar Sept 01, 2009 3:43 pm | |
| | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Mier Sept 02, 2009 2:55 am | |
| da acum este ok sper ca nu te-ai suparat | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Mier Sept 02, 2009 3:11 am | |
| nu...stai calma... | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Mier Sept 02, 2009 3:13 am | |
| | |
|
| |
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Joi Sept 03, 2009 3:12 pm | |
| | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Joi Sept 03, 2009 3:30 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Joi Sept 03, 2009 4:01 pm | |
| | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Joi Sept 03, 2009 4:03 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Joi Sept 03, 2009 4:05 pm | |
| si il fac eu...sau il faci tu? | |
|
| |
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Joi Sept 03, 2009 4:07 pm | |
| | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Joi Sept 03, 2009 4:19 pm | |
| ok....eu acum fac un banner... | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Joi Sept 03, 2009 5:38 pm | |
| Am o propunere....Membri care vor sa isi schimbe nick`ul sa aibe peste 250 de posturi | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Sam Sept 05, 2009 4:39 am | |
| peste cat? de obicei e peste 100 su 150...nu ii cam prea mult?si trebuia sa pui asta de la inceputu forumului ca acum alti o sa zica ,ca la uni ai schimbat fara atatea posturi si lui nu vrei si o sa se iste scandal ,adica asa ma gandesc, macar mai scade pe la 150?ce zici? | |
|
| |
| |
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Sam Sept 05, 2009 4:19 pm | |
| | |
|
| |
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Joi Sept 10, 2009 5:01 pm | |
| Am si eu niste propuneri:
1.Ce ziceti de un subiect "Fan Fic/Fan Art".Asa ne putem arata creeatile. 2.Concursuri noi.Acum sa fim sinceri cine nu iubeste sa concureze? 3.Ce ziceti la "Love" sa deschidem un tropic "Problems in love".In asa fel fetele de pe forum care au probleme in dragoste ne pot spune ce au pe suflet si poate una din noi le putem ajuta.
Cam astea sunt.Sper ca sunt bune daca nu sa-mi spuneti. | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Joi Sept 10, 2009 9:10 pm | |
| Hey buna idee am sa fac acum...adica dupa ce imi termin treaba.... poi pot si userii sa deschida concursuri.... | |
|
| |
| |
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Dum Sept 20, 2009 1:04 am | |
| schimbare de banner...care vrea? | |
|
| |
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM Joi Dec 03, 2009 8:29 pm | |
| Ce ziceti daca facem si noi un proiect TBG(TheBestGirls) de Craciun?Am o idee!Pot deschide un tropic dar si adminii sa isi dea acordul ca altfel nu pot.Daca vrea un admin sa deschida tropicul sa imi trimita un MP si ii spun pe lung care este ideea mea.S-au sa imi trimita un e-mail pe adresa : jae_nyappy_love@yahoo.com | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PROPUNERI PENTRU FORUM | |
| |
|
| |
| PROPUNERI PENTRU FORUM | |
|