| Accesori pentru par | |
|
+2✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs ChocoღGirl 6 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Accesori pentru par Dum Aug 23, 2009 4:11 am | |
| Ce accesori folositi pentru par? | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Accesori pentru par Dum Aug 23, 2009 11:47 pm | |
| pai eu mi-l las liber...dar uneori imi mai pun o diadema sau bandana :P | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Accesori pentru par Dum Aug 23, 2009 11:53 pm | |
| si eu mai mult mil las libar...doar cand merg la antrenament mi-l prind cu elastic shi agrafa.... sau mai port si cordelute | |
|
| |
Devilish ObsesSion StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : prima bordura, la dreapta ;) Joburi/Distractii : imi pierd timpul cu omoratul vecinilor :))...citesc/scriu/desenez/cant...usual stuff MoOd : like always :-??
| Subiect: Re: Accesori pentru par Lun Aug 24, 2009 1:52 am | |
| il las mereu liber, dar catodata mai port o diadema care o ador foarte mult..e gen emo style in patratele albe si negre..doar un rand de patratele | |
|
| |
Tiffany Holiday StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 27
| Subiect: Re: Accesori pentru par Lun Aug 24, 2009 4:29 am | |
| ^Il prind cu o chestie de genu cand mi-e prea lene sa il intind. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : prima bordura, la dreapta ;) Joburi/Distractii : imi pierd timpul cu omoratul vecinilor :))...citesc/scriu/desenez/cant...usual stuff MoOd : like always :-??
| Subiect: Re: Accesori pentru par Lun Aug 24, 2009 4:32 am | |
| omg cat de sweet e! O_O...stai sa vad daca am priceput cum functioneaza numai din vedere...iti faci parul intr-un coc si dupa pui asta? | |
|
| |
Tiffany Holiday StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 27
| Subiect: Re: Accesori pentru par Lun Aug 24, 2009 4:35 am | |
| Well, A mea destul de mica. Si nu e semi-sfera, a mea e ca un fel de banda de metal, nu am gasit poza mai sugestiva. Eu am parul foarte lung si foarte des, deci o folosesc mai mult ca si cum ai folosi un cleste. Stii de care zic? Dar daca ai una mai mare, sau parul foarte rar, se poate face si coc. | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Accesori pentru par Lun Aug 24, 2009 4:44 am | |
| port uneori cordeluta sau il prind cu elasticul cand imi este cald | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: Accesori pentru par Mier Aug 26, 2009 10:18 pm | |
| de la un timp am inceput sa mi-l prind dar nu stiu de ce .. :fwea: | |
|
| |
| Subiect: Re: Accesori pentru par Joi Aug 27, 2009 3:42 am | |
| am inteles, Tiffany :-? mersi de explicatie | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Accesori pentru par Mier Sept 02, 2009 5:02 am | |
| sincer imi place sa imi tin parul fara nici un acesoriu uneori si aspectul natrural e ok | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Accesori pentru par | |
| |
|
| |
| Accesori pentru par | |
|