| intrebari si raspunsuri | |
|
+2Karla ✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs 6 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| |
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 06, 2009 8:47 pm | |
| pentru ca asa face toata lumea ... de ce nu imi place de Romeo (CB) >.< | |
|
| |
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| |
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 06, 2009 8:52 pm | |
| si eo as dori sa vad... eo cred ca o sa arate NASPA :)) (nu stiu ce sa mai zic ) cum te vezi la batranete ?:)) | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 06, 2009 8:56 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 06, 2009 9:03 pm | |
| marilyn manson sau iubithu tau :D dar al meu cine crezi ca e ? | |
|
| |
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 06, 2009 9:07 pm | |
| aaa nu:P cum sa fie iubitul meu:))) al meu este.corey taylor solistul de la SLIPKNOT si STONE SOUR(vocea prea \m/) vb aceea hell knows...:-?? cred ca romeo de la cb | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 06, 2009 9:12 pm | |
| nu ,Shin :D mai ti minte care a fost prima trupa de rock care ai ascultato? | |
|
| |
| |
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 06, 2009 9:18 pm | |
| hMM .... sa nu razi ... Tokio Hotel ... | |
|
| |
| |
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 06, 2009 9:29 pm | |
| pai formatia pref P.O.D. si mel de la bOOm mai ti minte de persoana care tea invatath sa ?:)) | |
|
| |
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Mar Sept 22, 2009 1:10 am | |
| aha
de ce am o `vrajitoare` la istorie???? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Mier Sept 23, 2009 2:13 am | |
| pai .... ca e directorul prost :)) cum o cheama pe pers aia :>? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Vin Sept 25, 2009 8:42 pm | |
| eeeee............secret......si asa daca te'as spune nu ai stii:P de ce imi iubesc atat de mult colegi(cam jumate)......bineinteles ca si defectele???....'uni au niste defecte atat de tari x:x' | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Sam Sept 26, 2009 3:18 am | |
| pentru ca sunt colegi tai de ce il urask pe profu de mate ? | |
|
| |
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Sam Sept 26, 2009 8:11 pm | |
| ptr. k il urasti:-/
de ce tre. sa astept pan` la botez sa o vad pe verisoaramea aia mica?:((:((:((:(( | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 27, 2009 1:36 am | |
| pentru ca in alta parta nu poti sa o vezi .. de ce nu pot sa merg la varu meu .. | |
|
| |
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 27, 2009 2:45 am | |
| k nu te lasa maicata:-/
dc mie asa de dor de C,G,A,A,C.? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 27, 2009 2:54 am | |
| nu stiu .. de ce nu exista carnetu mortii numa pentru mine | |
|
| |
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 27, 2009 2:55 am | |
| ce carnet? /:) de ce ma indrogostesc mereu de cate un baiat doar 3 zile si apoi nu imi mai place deloc??? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 27, 2009 3:05 am | |
| pentru ca asta e firea ta de ce sunt eu bruneta | |
|
| |
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 27, 2009 3:47 am | |
| ca nu esti blonda
de ce mor de durere in gat???:((:((:(( | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 27, 2009 3:48 am | |
| pentru ca ori esti racita ori o sa racesti de ce varu meu a facut gratar cu preteni lui si eu nu am mers ,.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri | |
| |
|
| |
| intrebari si raspunsuri | |
|