| intrebari si raspunsuri | |
|
+2Karla ✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs 6 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Sept 27, 2009 6:01 pm | |
| deoarece si pentu ca..nush:|
de ce tre sa ma racesc numa` eu???:(( | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Lun Sept 28, 2009 1:30 am | |
| petru ca tu esti tu de trebuie ca maine sa fie scoala | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Lun Sept 28, 2009 6:22 pm | |
| adica azi.....ca asa trebe`.....oricum eu sunt sad ca nu am mers azi la scoala......boala idioataaaa:((
dc miercuri tre` sa merg la dentist si nu joi? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Mar Sept 29, 2009 1:02 am | |
| pai .... nu stiu de ce trebuie sa lipsesc o sapt de la scoala pentru ca vor parinti mei sa mergem nu stiu unde | |
|
| |
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Mar Sept 29, 2009 1:25 am | |
| sa nu uiti sa duci scutire:P
dc doctoara aia idioata i'a zis mamei sa ma puna sa stau si maine acasa....nu mai rezist inca o zi fara nebunele mele si nebunii mei......imi este asa de dor de ei:(( | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Sam Oct 03, 2009 3:56 am | |
| pentru ca esti foarte racita de ce trebuie sa fie doar luni greva si nu toata saptamna | |
|
| |
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Sam Oct 03, 2009 5:20 pm | |
| la mine nu e greva la mine.....noua ne'a zis ceva de ziua invatamantului dirigu` si ne duce pe teren la activitati sportive cica:)
de ce ploua??? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Sam Oct 03, 2009 9:41 pm | |
| ca e mai misto asa de ce ma enerveaza mama cu invatatu ... dar eo invat ... de marog... ea vrea mai mult | |
|
| |
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Oct 04, 2009 2:44 am | |
| si pe mine:(
de ce imi tot zice colegutu meu cristi ca o sa ajung la el cu "viteza melcului obosit" chiar daca eu la si jumate sunt la el?"nu azi...nu va ganditi la altceva' | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum Oct 04, 2009 3:05 am | |
| incerc sa nu ma gandesc ... voi 2 va inatliti sa mergeti impreuna la school ? | |
|
| |
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Vin Oct 09, 2009 8:30 pm | |
| nu la scoala trebuiea sa mergem pe teren si veneau astia din cartier de l mine l mine si l urma ne intalneam cu el acasa l el
de ce am niste colegi atat de nebunii incat vroiau sa'i sparga roata la masina unei profe ca a zis ca nu ne mai da media 10 la materia respectiva ca am fost in clasa si ea ne'a pus sa stam afara? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Vin Oct 09, 2009 11:16 pm | |
| ooo nu stiu de ce nu il urasc eu pe dirigu | |
|
| |
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Sam Oct 10, 2009 2:02 am | |
| o fi vrun mosh d'ala idiot ca fosta mea profa de ro....ma rog aia era baba
de ce trebe` sa ma cert mereu cu una din nu conteaza cand intru pe mess? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Mier Oct 14, 2009 3:41 pm | |
| pentru ca .... Vrea sa vorbesca cu tine de ce ma enerveaza dirigu la fizica " longdesc="34" /> | |
|
| |
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Mier Oct 14, 2009 8:10 pm | |
| nu stiu....si dirigu` meu este dot de fizica
de ce punem intrebari? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Joi Oct 15, 2009 1:05 am | |
| pai asa e jocu de ce scriu eu de ce ?? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri | |
| |
|
| |
| intrebari si raspunsuri | |
|