| Prieteni falsi | |
|
+4Devilish ObsesSion CrazyForYourLove ✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs ChocoღGirl 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Prieteni falsi Dum Aug 23, 2009 3:20 pm | |
| ai sau ai avut prieteni falsi? | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Prieteni falsi Dum Aug 23, 2009 11:18 pm | |
| dap...majoritatea de invidie | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Prieteni falsi Dum Aug 23, 2009 11:24 pm | |
| pai te invidiau din ce cauza? poate le erai prea fitoasa etc etc | |
|
| |
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: Prieteni falsi Dum Aug 23, 2009 11:54 pm | |
| da.......din pacate am avut si prieteni din categoria asta........se imprietenise cu mine ca sa ajunca la un amic dal'meu insa nu i'a reusti......si chestia asta ma bucura atat de tare:) | |
|
| |
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Prieteni falsi Lun Aug 24, 2009 12:38 am | |
| ma invidiau pt. ca eu stiu sa vorbesc cu lumea...sa ies cu cei mai frumusei din high school sau pt. faptul ca sunt descurcareata ;) :asdwe: | |
|
| |
Devilish ObsesSion StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : prima bordura, la dreapta ;) Joburi/Distractii : imi pierd timpul cu omoratul vecinilor :))...citesc/scriu/desenez/cant...usual stuff MoOd : like always :-??
| Subiect: Re: Prieteni falsi Lun Aug 24, 2009 1:45 am | |
| da, am avut prieteni de genu care m-au ingunghiat pe la spate intr-un final datorita mai multor chestii..pentru persoana mea si ma rog, invidia | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Prieteni falsi Mar Aug 25, 2009 3:57 pm | |
| da am avut prieteni falsi defata cu mine vorbeu frumos (se dadeau cei mai buni prieteni) dar pe la spate............ | |
|
| |
Ankh StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Nu ai vrea sa stii XD Joburi/Distractii : Sa vegetez MoOd : Calm =3
| Subiect: Re: Prieteni falsi Mar Aug 25, 2009 5:01 pm | |
| Toata viata numai prieteni din astia am avut :] nu mai am incredere in nimeni | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Prieteni falsi Mar Aug 25, 2009 6:31 pm | |
| da Karla ai dreptate...si eu am avut prieteni deasti si inca mai am dar nu imi pasa...stii vorba aia "Barfele te intaresc" sau ceva de genu....ankh nici eu nu prea mai incredere in nimeni :asdwe: | |
|
| |
| Subiect: Re: Prieteni falsi Mier Aug 26, 2009 2:19 am | |
| eu ma kc in sus si ma pish in jos dak cnv ma barfeste...stiti chiar nu imi pasa ...mai ales daca nu este adevarat ;) rahate din astea sunt peste tot...voi trebuie ori sa va faceti ca nu auziti sau ca vedeti ori le f**** o bataie de-o sa blesteme ziua cand v-a facut rau... | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: Prieteni falsi Joi Aug 27, 2009 7:45 pm | |
| Da,din pacate am avut si nu numai unul...pot sa spun ca majoritatea.Probabil invidie,gelozie sau pur si simplu nu le placea persoana mea,da macar bine ca am invatat sa nu dau un ban pe vorbele lor desi ma doare nu mai imi pasa :sdfger: | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Prieteni falsi Mar Sept 01, 2009 4:06 am | |
| e rau cand iti spune cineva ceva si sti ca nu e adevarat pe mine sigur ma doare ,in speciala daca acea persoana o credeam un prieten | |
|
| |
Zaki StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 31 Localizare : Ronnie's pants Joburi/Distractii : sa rad fooooarte mult MoOd : horny
| Subiect: Re: Prieteni falsi Mier Sept 23, 2009 3:16 am | |
| hehe la capitolul asta nu ma intrece nimeni am la prieteni falsi cu carul..... nu mai am incredere in nimeni...bine decat in mine | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prieteni falsi | |
| |
|
| |
| Prieteni falsi | |
|