| Prieteni adevarati | |
|
+4Karla Devilish ObsesSion ✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs ChocoღGirl 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Prieteni adevarati Dum Aug 23, 2009 3:21 pm | |
| ai prieteni care nu te-au inselat/mintit vreodata? | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Prieteni adevarati Dum Aug 23, 2009 11:17 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Bibi in Lun Aug 24, 2009 12:40 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Prieteni adevarati Dum Aug 23, 2009 11:24 pm | |
| dar nu multi asa`i? suntem in aceeasi situatie.... | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Prieteni adevarati Lun Aug 24, 2009 12:40 am | |
| pritenul adevarat ii cel care te intelege si nu te judeca dupa cum arati sau cum gandesti nuh??? | |
|
| |
Devilish ObsesSion StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : prima bordura, la dreapta ;) Joburi/Distractii : imi pierd timpul cu omoratul vecinilor :))...citesc/scriu/desenez/cant...usual stuff MoOd : like always :-??
| Subiect: Re: Prieteni adevarati Lun Aug 24, 2009 1:44 am | |
| am cativa...suntem ca fratii..am de fapt 2 gasti cu asemenea prieteni..din pacate una s-a destramat pentru ca fiecare a trebuit sa alegem cai diferite impreuna cu parintii si nu e prea placut | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Prieteni adevarati Mar Aug 25, 2009 3:58 pm | |
| eu cred ca am 2 prieteni adevarati | |
|
| |
Ankh StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Nu ai vrea sa stii XD Joburi/Distractii : Sa vegetez MoOd : Calm =3
| Subiect: Re: Prieteni adevarati Mar Aug 25, 2009 5:01 pm | |
| Am o singura prietena adevarata..pacat ca e din alt oras | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Prieteni adevarati Mar Aug 25, 2009 6:27 pm | |
| da? cum o cheama? :sdfger: | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: Prieteni adevarati Joi Aug 27, 2009 7:57 pm | |
| nu stiu probabil una.da una cred | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Prieteni adevarati Mar Sept 01, 2009 4:03 am | |
| mam gandit si cred ca am 3 prieteni adevarati din pacate una nu este in tara | |
|
| |
Zaki StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 31 Localizare : Ronnie's pants Joburi/Distractii : sa rad fooooarte mult MoOd : horny
| Subiect: Re: Prieteni adevarati Mier Sept 23, 2009 3:18 am | |
| da, o singura persoana in care pot spune ca am destula incredere [nu deplina dar deeh viata nu e corecta] este singura fata cu care pana acum nu m'am certat si la care tin foarte mult | |
|
| |
Konan
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 27 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : shopping... MoOd : Happy:D
| Subiect: Re: Prieteni adevarati Dum Dec 13, 2009 9:56 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prieteni adevarati | |
| |
|
| |
| Prieteni adevarati | |
|