| Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? | |
|
+4Devilish ObsesSion LittLe`_DeVil:x ✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs ChocoღGirl 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Dum Aug 23, 2009 3:22 pm | |
| | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Dum Aug 23, 2009 11:15 pm | |
| pai in lista de prieteni face parte si prietena cea mai buna nuh? :P dar desigur in top 10 the best friends, my fuckin' slut ii no1 | |
|
| |
LittLe`_DeVil:x StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 28 Localizare : Alba Iulia:):x Joburi/Distractii : ahm...bitzaaa:x MoOd : :-??schimbatoare:-<
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Dum Aug 23, 2009 11:36 pm | |
| Pai....Of course my girls.fetele mele nu pot fi inlocuite cu niciun baiat :D .Desi ma inteleg bine si cu baietii. | |
|
| |
Devilish ObsesSion StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : prima bordura, la dreapta ;) Joburi/Distractii : imi pierd timpul cu omoratul vecinilor :))...citesc/scriu/desenez/cant...usual stuff MoOd : like always :-??
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Lun Aug 24, 2009 1:46 am | |
| Dupa cum am mai zis am avut 2 gasti...cea mai buna a fost cu baietii..pot spune ca sunt mai baietoaica si din relatii, ne-am imprietenit | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Mar Aug 25, 2009 3:54 pm | |
| inaite am avut mai multi prieteni dar acum sincer prietene ma inteleg mai bine cu fetele | |
|
| |
Ankh StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Nu ai vrea sa stii XD Joburi/Distractii : Sa vegetez MoOd : Calm =3
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Mar Aug 25, 2009 5:02 pm | |
| Nu am mai multi prieteni..deci prietena mea cea mai buna | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Mar Sept 01, 2009 4:09 am | |
| pai eu am (mai apropiat/e) un prieten si doua prietene | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Mar Sept 01, 2009 3:47 pm | |
| aia fiind?
haide ma zi si tu cum ii cheama...bine pe una o stiu deja dar cealalta | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Mier Sept 02, 2009 3:07 am | |
| pai el este : Emi si ele sunt : Ana si Csilla | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Mier Sept 02, 2009 3:21 am | |
| care Ana?
de csilla stiam... | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Mier Sept 02, 2009 3:48 am | |
| Ana de la mine de la bloc a fost la ziua mea | |
|
| |
candy girl StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : Arad Joburi/Distractii : - MoOd : in love
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Mar Sept 08, 2009 4:14 am | |
| pai eu am doua prietene foarte foarte bune...dar am inceput sa am si un foarte bun prieten...iar baiatul ca care ma inteleg super il plac.. | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Joi Sept 10, 2009 3:08 am | |
| asta chear e tare mie nu mi sa intamplat | |
|
| |
candy girl StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : Arad Joburi/Distractii : - MoOd : in love
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Vin Sept 11, 2009 3:24 am | |
| nu ii prea naspa ca ma inteleg bine cu el...pt. ca ma apropii mai mult de el | |
|
| |
Angel Eyes
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca Joburi/Distractii : Muzica, concerte, partyuri... MoOd : In love :x
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? Lun Iul 26, 2010 6:53 am | |
| Pai am multi prieteni foarte buni. Si nu pot sa zic care e cea mai buna prietena a mea pentru ca sunt mai multe.. deci prietenii. Nu stiu de ce simt nevoia sa ii enumar. Nu am numarat niciodata cati prieteni foarte buni am si cate prietene. Deci in afara de iubitul meu care e si cel mai bun prieten.. David, Luci, Hory, Cata, Piva, Tatar, Alex... Nuka, Didi, Deya, Crys, Ale, Juju, Petrutza, Dya. Cam atat dintre prietenii foarte buni. Mai sunt ei care nu sunt chiar asa apropiati. Deci pot sa zic ca am prieteni atat fete, cat si baieti. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? | |
| |
|
| |
| Prietenii sau pritenul tau cel mai bun? | |
|