| Esti EMO?? | |
|
+3✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs LittLe`_DeVil:x ChocoღGirl 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Esti EMO?? Dum Aug 23, 2009 5:10 pm | |
| | |
|
| |
LittLe`_DeVil:x StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 28 Localizare : Alba Iulia:):x Joburi/Distractii : ahm...bitzaaa:x MoOd : :-??schimbatoare:-<
| Subiect: Re: Esti EMO?? Lun Aug 24, 2009 12:07 am | |
| Emo?Nu..Doar sa zicem ca am avut unele perioade de tristete prelungita :pale: | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Esti EMO?? Lun Aug 24, 2009 12:13 am | |
| Damn eu am avut momente deasta cand m-am desp de un baiat...lol cat timp am putut sa stau asa....cred ca vreo 3-4 luni | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Esti EMO?? Lun Aug 24, 2009 12:25 am | |
| JERK-OFF EMO!!!! FUCK-OFF!!! EMO=MOUTH FUCKER, COOK SUCKER!!! | |
|
| |
Devilish ObsesSion StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : prima bordura, la dreapta ;) Joburi/Distractii : imi pierd timpul cu omoratul vecinilor :))...citesc/scriu/desenez/cant...usual stuff MoOd : like always :-??
| Subiect: Re: Esti EMO?? Lun Aug 24, 2009 2:10 am | |
| mah, emo nu sunt desi am avut cateva faze de deprimare totala..sunt emo doar la stil | |
|
| |
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Esti EMO?? Lun Aug 24, 2009 2:31 am | |
| se zice ca esti scene-emo mah nu emo!!!! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : prima bordura, la dreapta ;) Joburi/Distractii : imi pierd timpul cu omoratul vecinilor :))...citesc/scriu/desenez/cant...usual stuff MoOd : like always :-??
| Subiect: Re: Esti EMO?? Lun Aug 24, 2009 2:36 am | |
| literar e emo si nu se zice scene emo...mai corect e scene kid | |
|
| |
| Subiect: Re: Esti EMO?? Lun Aug 24, 2009 2:40 am | |
| scene kid poti fi si daca adopti stilul sa zicem punk /:) | |
|
| |
| Subiect: Re: Esti EMO?? Lun Aug 24, 2009 2:41 am | |
| e valabil in ambele situatii | |
|
| |
| Subiect: Re: Esti EMO?? Lun Aug 24, 2009 2:51 am | |
| pfff nu are sens sa ma contrazic cu tine :))) | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Esti EMO?? Lun Aug 24, 2009 4:56 am | |
| pai eu am vrut sa devin emo acum un an dar acum sigur nu am de gand sa devin emo :rwerwe: | |
|
| |
| Subiect: Re: Esti EMO?? Mar Aug 25, 2009 1:47 am | |
| am uitat sa raspund la intrebare...iar raspunsul meu ar fi: NUUU nici intr-o 10000000 de ani;) | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: Esti EMO?? Joi Aug 27, 2009 9:28 pm | |
| NUU,si nici nu am de gand,imi plac doar hainele...si daca as adopta stilu si nu as simti as fi fake,desigur am avut momente tristre ,mici depresii etc...da cine nu o avut?face parte din viata...amu chiar nu trebuie sa te izolezi de lume sa te inchizi in tine si sa devi emo...comunicarea e cea mai buna cale sa te eliberezi de ganduri negative,triste etc....daca toti ne-am taia cand am suferi ce-ar fi?desi nu toti emo se taie multi o fac si mi se pare lol...get a life pa bune amu deci categoric nu sunt emo si nici nu am de gand sa fiu | |
|
| |
| Subiect: Re: Esti EMO?? Vin Aug 28, 2009 1:48 am | |
| that's ma' man :4515: :4570: :1356: ti-am mai spus ca te iubesc??? | |
|
| |
| Subiect: Re: Esti EMO?? Vin Aug 28, 2009 2:16 am | |
| pt astia emo de pe forum...v-am gasit din intamplare o poza interesanta ;) :asdwe: | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
| Subiect: Re: Esti EMO?? Vin Aug 28, 2009 2:43 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Esti EMO?? Vin Aug 28, 2009 2:43 am | |
| | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
| Subiect: Re: Esti EMO?? Vin Aug 28, 2009 5:02 am | |
| da,ii clar ca is pe dinafara :3463: | |
|
| |
Zaki StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 31 Localizare : Ronnie's pants Joburi/Distractii : sa rad fooooarte mult MoOd : horny
| Subiect: Re: Esti EMO?? Joi Oct 08, 2009 3:45 am | |
| uhm emo nu sunt clar, nu prea am depresii decat foarte rar sunt mai mereu cu zambetul pe bize si de cele mai multe ori rad ca imi vine sa rad =]] insa imi place scene ceea e diferit de emo, e emo doar la look nu si la....sentimente :)) totusi in romania nu se poate vorbi despre altceva decat emo, daca nu ascuti manele sau house esti emo =]] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Esti EMO?? | |
| |
|
| |
| Esti EMO?? | |
|