| Love is in the air | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Love is in the air Sam Aug 29, 2009 12:50 pm | |
| e simplu, trebuie sa faci o declaratie de dragoste userului de deasupra ta folosind cuvintele care ti le-a dat useru de deasupra. dupa ce faci tu dedicatie, pui si tu 5 cuvinte///si tot asa... de ex: A zice : caramida, canistra, cardabos, goanga shi galeata
apoi B:cand imi dau cu caramida-n cap la tine ma gandesc, canistra in cardabosh nu-mi mai incap de-a goanga m-as juca cu tine spune-mi , fato- galeata , tii la mine ? (ceva de genul)
| |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Love is in the air Sam Aug 29, 2009 4:55 pm | |
| fata galeata spune`mi, tii la mine?
lapte dragoste spuma baie papusa | |
|
| |
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| Subiect: Re: Love is in the air Dum Aug 30, 2009 2:15 am | |
| trebuia sa pun niste cuvinte zic eu: rahat, matura , covor, vaza, piscina | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Love is in the air Dum Aug 30, 2009 2:34 am | |
| fata nu ai facut propozitie cu cuvintele mele | |
|
| |
Karla Mini GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 339 Varsta : 28 Localizare : la birou Joburi/Distractii : multe si nici unu MoOd : happy
| Subiect: Re: Love is in the air Mar Sept 01, 2009 5:11 am | |
| ma simt ca un rahat ,matura e mai curata decat mine , pe covor e numai sange , in vasa florile s-au ofilit si piscina a secat si toate astea pentru ca te iubesc iar tu nu porumbel scara sare apa iarba | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Love is in the air Mar Sept 01, 2009 3:57 pm | |
| porumbelul insemna pacea...sarea amaraciunea apa imi da forta sa merg inaine...si crede`ma ca daca nu ne vom impaca am sa vin la tine si am sa mananc iarba sange inima cutit pentru tine | |
|
| |
| |
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: Love is in the air Dum Sept 06, 2009 7:53 pm | |
| din valiza scot un ciporap si un surub ,cu toporu`n cap vin si`ti spun Te Iubesc Cadavru Meu Craniu Mormant Om Sus In baie | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Love is in the air | |
| |
|
| |
| Love is in the air | |
|