| Problems in love | |
|
+3CrazyForYourLove Mabix ChocoღGirl 7 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Problems in love Joi Sept 10, 2009 9:11 pm | |
| uhm aveti probleme in dragoste?
eu da... | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: Problems in love Joi Sept 10, 2009 9:12 pm | |
| si eo " longdesc="34" /> | |
|
| |
CrazyForYourLove V.I.P. GiRl`;x
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: Problems in love Joi Sept 10, 2009 9:43 pm | |
| Daca vreti spuneti-ne.Poate va putem ajuta. | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
Numarul mesajelor : 699 Varsta : 29 Localizare : Pe Scaun Joburi/Distractii : Afara cu Prietenii..ComPul.. MoOd : Provoktoare` ;x
| Subiect: Re: Problems in love Joi Sept 10, 2009 11:28 pm | |
| pai...mie imi place de el..si el stie asta...doar ca lui ii place de alta... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1118 Varsta : 28 Localizare : Dream Town Joburi/Distractii : dans sportiv MoOd : Crazy
| Subiect: Re: Problems in love Vin Sept 11, 2009 12:00 am | |
| Daca te intelegi bine cu cealanta fata este mai complicat.Pentru inceput trebuie sa fi sigura ca el o place pe ea.Si asta o poti afla citind semnele.Daca se inroseste sau se balbaie cand vorbeste cu ea este clar.Dar ea il place?Aceasta este marea intrebare.Daca el stie ca il placi cu atat mai bine,totus ca sa ii trezesti interesul fa-te remarcata.Dar nu prin lucruri nebunesti.Fa`te remarcata prin felul tau unic de a fi.Cu asta poate il vei cuceri.Pe mine ma ajutat asta mai de mult:).BAFTA! | |
|
| |
✖ †Eat me♥Drink me™✖bibs IncEpe Sa Ii PlaCa` ;x
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| |
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Problems in love Vin Sept 11, 2009 12:43 am | |
| | |
|
| |
Numarul mesajelor : 777 Varsta : 31 Localizare : in cur pe stng. /:) Joburi/Distractii : listening to music \m/
| |
| |
| Subiect: Re: Problems in love Vin Sept 11, 2009 12:56 am | |
| Scuze,dar Bibi daca il place nu il poate da la o parte asa de repede precum crezi tu.Spun din propia experienta.Se poate indeparta de el incetul cu incetul insa dintr-o data nu va reusi asa am incercat si eu si nu am reusit insa acum nu mai simt nimic pentru X,Insa suntem buni prieteni. | |
|
| |
| Subiect: Re: Problems in love Vin Sept 11, 2009 1:04 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre EATmeDRINKme in Vin Sept 11, 2009 3:56 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Problems in love Vin Sept 11, 2009 3:03 am | |
| sicera sa fiu nu am inteles nimic de la liniile alea...in fine....e dragut baiatul...e de o vartsa cu mine... | |
|
| |
candy girl StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : Arad Joburi/Distractii : - MoOd : in love
| Subiect: Re: Problems in love Vin Sept 11, 2009 3:19 am | |
| pai si mie imi place d eun baiat mai mare cu un an decat mine....dar el mia zis ca ii place de alta nu de mine...dar cand ma priveste se uita cam insistent la mine.Nu stiu ce sa fac.Mam tot gandit s ail intreb daca vrea sa fie cu mine dar mie frica ca daca dupa aceea nu o sa mai vorbeasca cu mine... | |
|
| |
Aethen StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: Problems in love Vin Sept 11, 2009 3:26 am | |
| dilema:imi place de o vedeta ,mah io nu stiu ce sa zic..nu are rost sa suferi dupa el daca nu te baga in seama deloc,amu doara nu te injosesti tu dupa unu' sau cum a zis cineva mai sus impresioneazal sau ceva de genu | |
|
| |
candy girl StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : Arad Joburi/Distractii : - MoOd : in love
| Subiect: Re: Problems in love Vin Sept 11, 2009 3:29 am | |
| dar ma baga in seama...nu asta este problema...pe mine ma enerveaza ca zice ca ii place de alta si el se uita dupa mine si se holba la mine de zici ca sunt o fantoma | |
|
| |
ChocoღGirl Admin` ;x
| Subiect: Re: Problems in love Vin Sept 11, 2009 3:36 am | |
| vaii draga stai calma...si eu am patit asa...si pana la urma i-a placut de mine..si am fost si cu el... | |
|
| |
| Subiect: Re: Problems in love Sam Sept 12, 2009 12:31 am | |
| | |
|
| |
MC Chillin' KID StarTed GiRl` ;x
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 29 Localizare : Londra MoOd : -
| Subiect: Re: Problems in love Dum Sept 20, 2009 6:40 pm | |
| am eu o probema..nu stiu daca sa fiu cu unu sau nu...tipu' se tine dupa mine de vreo saptamana, ii e rusine sa ma sune si deabea scoate cateva cuvinte in preajma mea. Problema e ca tipu e putin cocalar...dar are niste ochii adorabili...ce sa.i zic? | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
Numarul mesajelor : 851 Varsta : 28 Localizare : Langa Tine :))) MoOd : hMM... Fericita ...
| Subiect: Re: Problems in love Dum Sept 20, 2009 7:06 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Problems in love Dum Sept 20, 2009 7:14 pm | |
| uhm...pey nu stiu..nu l.am mai vazut de vreo 3 zile si deja ii simt lipsa..nu stiu daca imi place dar mi se pare amuzant si vorbeste foarte frumos si asta imi place... | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: Problems in love Dum Sept 20, 2009 7:24 pm | |
| pai daca ii simti lipsa inseamna ca spimti ceva pentru el ... pai sa inttri uh in vorba cu el ... sa va cunoasteti mai bine ... si dupa poate iti va spune baiathu daka vrei sa fi ku el sau poti uh sa il intrbi ... | |
|
| |
| Subiect: Re: Problems in love Dum Sept 20, 2009 7:25 pm | |
| Chestia e ca eu il cunosc de vroe saptamana...desa am vorbit putin la telelfon si pe mess...si aseara m.a intrbat daca vreua sa fiu cu ell..si nu situ ce sa.i spun... | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: Problems in love Dum Sept 20, 2009 7:32 pm | |
| aaaaaaaaaa.... pai sa ii spui ca vrei ... si o vreme poti sa fi cu el .... daka nu mai vrei sa fi cu el .... ii spui ... imi pare rau ... dar nu mai smit nimic pentru tine .... | |
|
| |
| Subiect: Re: Problems in love Dum Sept 20, 2009 7:55 pm | |
| Asa ma gandeam si eu...ms mult,:) | |
|
| |
Mabix Admin` ;x
| Subiect: Re: Problems in love Dum Sept 20, 2009 8:00 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Problems in love Dum Sept 20, 2009 11:22 pm | |
| cn ar fi crezut? ca si eu am o problema...m-am indrogostit de cnv care nu trebuia:(((((( imi este cel mai bun prieten ...el m-a iubit dar eu pe atunci l-am respins ...si acuma poc! imi place de el DE CE ?BAGAMIASH P**** | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Problems in love | |
| |
|
| |
| Problems in love | |
|